Møte (mht koronatiltak)

Kalender>Møte // Ove Arnoldsen // Tor-Erik Henriksen // Arnoldsen

Møte // Ove Arnoldsen // Tor-Erik Henriksen // Arnoldsen

Detaljer

Vi inviterer til møte i Pinsekirken Betania under de veiledende råd Folkehelseinstituttet og Norges Kristne Råd gir mht smittevern mot Covid-19.

Møtet vil som vanlig inneholde sang, preken, bønn og kollekt, men søndagskolen og kirkekaffen er innstilt inntil videre. Vi oppfordrer deg sterkt til å søke kristent felleskap hvor den Hellige Ånds nådegaver kan betjene menigheten og Guds ord gi deg styrke, kraft og veiledning. 

 


Smitteforebyggende tiltak ved Pinsekirken Betania

Vi handler ut ifra FHI og NKR sine råd og veiledere for å kunne samle menigheten til gudstjenester. Det er derfor svært viktig at alle følger de forebyggende tiltakene, viser hensyn og forståelse.

  • Vurderer du å delta på møte i Pinsekirken Betania må du vite at du er helt frisk og ikke har noen symptomer på luftveisinfeksjon. Ved smittsom sykdom eller karantene MÅ du holde deg hjemme. 
  • Dørene åpnes 30 minutter før møtestart slik at alle deltakere kan bli registrert av møtevert 1, unngår å ta på dørhåndtakene, får tid til håndvask (til høyre) eller hånddesinfeksjon (til ventsre) i gangen før møtevert 2 henviser plass i møtesalen.
  • Hold minst 1 meter avstand til andre husstander. Vi vil tilstrebe 2 meter avstand i møtesalen.
  • Vi oppfordrer til kontaktløs kollekt ved bruk av avtalegiro (bankoverføring), vipps eller bankterminal. Kollektbøsse kan stå ved døra (og deretter 3 døgn i karantene).
  • Unngå mest mulig berøring av inventar og utstyr. Kun musikere og talere det er gjort avtale med skal delta, og da benytte egen mikrofon og eget instrument.
  • Menigheten benytter kun toalettet i yttergangen for å unngå ev. smitte til/fra barnehagen. Se eget oppslag om vask etter bruk.
  • Ved møteslutt skal ingen oppholde seg i møtelokalene, men sige ut ettersom det er rom for det. Kirkekaffe er innstilt inntil videre. Det er mulighet for håndvask/rens ved utgang, men ingen krav.
  • Vi kan ikke håndhilse, klemme eller ha fysisk kontakt, men del gjerne smil og gode oppmuntringer.

Mvh ledelsen i Pinsekirken Betania, Notodden.

Oppdatert 30.12.2020


Ytterligere informasjon om korona og helseforebygging på både norsk og engelsk finner du på Folkehelseinstituttet sin nettside og Norges Kristne Råd sin nettside

 

Kontakt oss

Pinsekirken Betania, Notodden 
Hydrosgate 9
Notodden, Norway 

Org.nr.: 971 491 175

35 01 18 38

 

Tor-Erik Henriksen
Pastor / Mob: 468 78 886
Kontortider:
tirsdag kl 10:00-13:00, torsdag kl 10:00-13:00

Ambros Nørstrud
Adm.leder / Mob: 413 38 239

Nettansvarlig: nettansvarlig@betanianotodden.no

 
Powered by Cornerstone