Vellykket Telemarkstevne!
Vellykket stevne!Nedre campingområde og plass for møteteltet.
Helgesen, Veronica
24.07.2012
Telemarkstevnet 2012 ble for første gang arrangert på Fyresdal Kurs og Leirsted fra 17.-22. juli, og etter antall deltakere og tilbakemeldinger ser det ut til å være en stor suksess som bare må fortsette!

Mange frivillige arbeidere har jobbet på spreng i forkant av stevnet for å få i stand de viktigste prioriteringene slik at det skulle bli best mulig for de tilreisende. I løpet av de siste ukene ble leilighetene gjort ferdige, flere leikeapparater montert opp, og i begynnelsen av stevneuken stod det nye dusj- og toalettanlegget for campinggjestene klart. Stevnekomiteen med sine arbeidere har i flere måneder planlagt programmet og jobbet med ulike forberedelser.

 

Jeg selv hadde ikke sett Fyresdal Kurs og Leirsted siden påsken, og ble svært overrasket da jeg kom frem - positivt overrasket! Som småbarnsmor var det første jeg la merke til, og som gledet meg, de nye flotte leikeapparatene og trampolinene. Innvendig i hovedbygget holdt de på å male sist jeg var der - nå kunne jeg nyte det stilige designet, de nye møblene og den spreke peisen i skjønn harmoni. I lobbyen var det nå plass til Odd's bok og musikk, resepsjon, kiosk og mange sittegrupper. Og så var det flotte peisestuer og spisesal. Men tilbake til stevnet; det var så mange tilreisende også! I tillegg til utsolgte rom og leiligheter var det mange med campingvogn eller telt. Tre jorder ble nesten helt fulle med campingturister (Halleluja!). Ved campingområde B og C som lå ovenfor veien, hadde de klargjort strøm og "festivaldoer", og vann fikk vi ta fra nabodamen (Gud velsigne henne!).

 

Parallelt med voksenmøter var Barnas stevne (3-9 år ) og Tweens (10-14 år), og på kvelden var det ungdomsmøte. Det var mye god forkynnelse om "en levende menighet" for både liten og stor, men litt mer kreativt og morsommere for de små som f.eks. fikk bake sitt eget brød da prekenen handlet om å vokse som kristen. Noen av aktivitetene barna fikk være med på var cowboy- og indianerdag (inkluderte selvfølgelig bueskyting, grilling, ridning m.m.), skattejakt og leik i hoppeslottet/oppblåsbar sklie. Ungdommene fikk delta på aktiviteter som ridning, vannsport, bruskassestabling og paintball. På lørdagen var det et felles stormøte, kalt supermøte, hvor alle fikk vise og dele litt om  hva de hadde lært i løpet av uken av både bibelkunnskaper og sang. Kveldens taler, Emanuel Minos, trakk fullt telt; ca 700-800 mennesker. Ukens kokk, sammen med kjøkkenteamet, fikk utfordringen med å mette de mange gjestene, noe dem klarte utmerket godt! Kiosken kunne i tillegg til sine kioskvarer tilby sin etterspurte og berømte bakte potet, og nytt av året: nystekte baguetter/rundstykker hver morgen :-)

Ønsker du å se hele programmet og mer info er linken til folderen her.

 

Takket være de menneskene som stiller seg selv til rådighet og bruker en (eller flere) ferieuke(r) for å tjene før, under og etter Telemarkstevnet, og alle de menneskene som kommer for å delta, så har årets Telemarkstevne blitt en suksess! Og hadde det ikke vært for Gud som elsker alle oss mennesker, hadde det ikke blitt noe :-) All ære til Gud!

Vellykket stevne!Møte med Emanuel Minos (87)
Anonym
 
 
Skriv inn tegnene du ser på bildet:CAPTCHA image
Kalender
Tirsdag 24. Oktober, 2017
11:00 Bønnens time
Bønnefellesskap i møtesalen, åpent for alle å delta.
Onsdag 25. Oktober, 2017
19:00 Sangkafè
Leif Thorstein Grotbæk deltar. Ta med kontanter for kiosksalg og loddsalg. Velkommen til en hyggelig og musikalsk aften!
Torsdag 26. Oktober, 2017
19:00 Bibelgruppe for ungdom
Bibelgruppe hvor vi ber og aktuelle temaer samtales om, og vi leser hva Bibelen forteller oss om det.
Fredag 27. Oktober, 2017
21:00 Ungdomsmøte og kafè på Krona
Sted: Heddalsvegen 11, Hydroparken.
Søndag 29. Oktober, 2017
11:00 Søndagsmøte
Taler: Terje Tveiten Sang: Tjener: Jan Geir
Mandag 30. Oktober, 2017
18:30 Bønnemøte
Du er velkommen til å be sammen med oss.
Dugnadsarbeid
Dette har blitt gjort
Waskaas, Jostein
2012-02-02
 • Nye senger, madrasser, dyner, puter og nattbord på rommene.
 • Diverse elektrisk arbeid.
 • Malt vegger og lagt nytt gulv i spisesalen.
 • Gulv i lobby/resepsjon er flislagt.
 • Vannboren varme er lagt i lobby/resepsjon, peisestua og spisesalen.
 • Demontert foldevegger, dører å gjort det klart for påstøp. Det legges sparkel masse 3-4 cm. Ca 500 m2.
 • Kartlagt alt som var av inventar på alle rommene.
 • Malt mye, men mye gjenstår også.
 • Vi har tatt av "brune" tepper i lobby og spisesal. Her blir det mest sansynlig fliser i lobby og parkett i spisesal.
 • Vi har malt noen rom. Det blir lyse og fine rom. Skumring vegger og chi vinduslister for de som er der.
 • Revet noen vegger som var satt opp av Fyresdal kommune.
 • Ryddet kjøkken ting.
 • Vi har tenkt og prosjektert og hatt det kjempe koselig med fyr i 2 peiser.

 

Følg med på Fyresdal leirsted på Facebook for informasjon oppdateringer og bilder.

Gavekonto
Støtt oss økonomisk ved å gi en valgfri sum til kontonummer 2646.05.02046. Skriv ”Fyresdal leirsted” i feltet for betalingsinformasjon. Du kan gi en gave èn eller flere ganger.

Leirstedet er flott og oppusset med fine rom og leiligheter, stuer, møterom og andre fellesareal. I tillegg er det nytt sanitærområde for camping-gjester. Etter forespørsel og behov vil det nå bygges en flerbrukshall som flere vil nyte godt av, og det vil gjøre stedet enda mer attraktivt. Kjenner du at dette er noe du vil være med å støtte, så takker vi deg for det!

 

Mvh Pinsekirken Betania og PFT

Link til Fyresdal Kurs og Leirsted AS
Link til Fyresdal Kurs og Leirsted AS
Powered by Cornerstone