Foreldremøte/sosial sammenkomst på Tinnemyra:)

                                    En kveld som frister til gjentakelse!

Tusen takk for den koselige kveld med grilling og hygge på Tinnemyra. Bra oppmøte og en fin måte for foreldre og bli kjent, samtidig som det var lett å se at barna elsket å leke med hverandre utenfor barnehagen også! Det ble gitt noen korte beskjeder der i og med at det var en erstatning for foreldremøte; blant annet at barnehagen skal feire sitt 40ÅRS-JUBILEUM FREDAG 25. NOVEMBER! Sett av denne kvelden, det blir stor fest med konsert og mat/kaker, film og sang fra barna! 

Førskolebarna har startet på årets bokstavreise!

Når året endelig er i gang har førskolebarna startet med bokstaver! Denne måneden har de blant annet vært innom bokstavene S og I. I tillegg har de arbeidet med rim og vært ute på turer for å se mer på trafikkregler og andre ting. Det er en lærelysten gjeng på førskolebenken, og det er moro for både store og små:)

(Trykk på bildene for stor størrelse)

Den gode hverdagen :)

Småglimt fra hverdagen i barnehagen denne måneden. Eventyrbarna har også hatt kinodag denne måneden, men vi mangler bilder fra det. Da fikk de hver sin billett de måtte levere, og popcorn og saft mens de så på film. Det var lett å merke at en slik annerledes dag falt i smak. 

Eventyrbarnas turdager; veien til fotballsuksess :D

Den årlige tradisjonen med fotballcup for førskolebarna i Høgås har gjort at turdagene stort sett har blitt tilbrakt på fotballbanen denne måneden. Barna storkoser seg på Tinfos, med både fotball og annen lek. 

Dinogruppas turdager, med kulturelle påfyll også!

DInogruppa har blant annet vært på bok og blueshuset på tur denne måneden. Veien ned dit er nokså lang, men med mye spennende å se på. 

Dinogruppas prosjektdager

Dinogruppa har fortsatt med en del spennende bøker om skapelsen og ulike fenomener i verden. I tillegg har de hatt om mennensket, og begynt på naturbilder/malt fra prosessen med bøkene. Det mangler noen bilder fra aktivitetene. 

Småtrollas turdager - vi sanser høsten med alt vi gjør

Når småtrolla får boltre seg med løping, klatring, kasting av blader og krabbing i gresset på tur er det store smil å finne om munnen på de. Vi har vært blant annet ved kirkeparken og admini på disse turene. Vi har fått undret oss over og sett på småkryp, og blitt kjent med naturmaterialer som pinner, kongler, bark og mose. 

Småtrollas prosjektdager

I starten av måneden avsluttet vi temaet "pendelbevegelsen", da det var lett og se at barna var mye mer interessert i fenomenet "å kunne krabbe under noe", enn at noe slang frem og tilbake. Vi prøver å bygge videre på denne interessen med en aktivitet senere i høst. Barna har begynt å lage bilder av alt de har samlet inn fra turer den siste tiden, men disse bildene skal være med i utstillingen til 40årsjubileumet, så de får være hemmelige enn så lenge! :)

IDEA-cup! 

        Fotballcup i Høgås for førskolebarna

Tirsdag 27. september tok førskolebarna med seg fotballen og betaniadraktene opp i Høgås for å spille fotball. Det var noen stolte barn som kom tilbake; "vi har hatt det så gøy"! Barna spilte to kamper hver og fikk utdelt boller og saft. 

 

Kalender
Tirsdag 24. Oktober, 2017
11:00 Bønnens time
Bønnefellesskap i møtesalen, åpent for alle å delta.
Onsdag 25. Oktober, 2017
19:00 Sangkafè
Leif Thorstein Grotbæk deltar. Ta med kontanter for kiosksalg og loddsalg. Velkommen til en hyggelig og musikalsk aften!
Torsdag 26. Oktober, 2017
19:00 Bibelgruppe for ungdom
Bibelgruppe hvor vi ber og aktuelle temaer samtales om, og vi leser hva Bibelen forteller oss om det.
Fredag 27. Oktober, 2017
21:00 Ungdomsmøte og kafè på Krona
Sted: Heddalsvegen 11, Hydroparken.
Søndag 29. Oktober, 2017
11:00 Søndagsmøte
Taler: Terje Tveiten Sang: Tjener: Jan Geir
Mandag 30. Oktober, 2017
18:30 Bønnemøte
Du er velkommen til å be sammen med oss.
Powered by Cornerstone