Krona (på Hydranten)
U:live på KronaFoto: Anders Skarpsno og Krona band sang og spillte på nyåpningen av Krona på Hydranten.
Helgesen, Veronica
12.03.2014
Hver fredag (med visse unntak) er det U:live på Krona kl 21:00 og utover kvelden. Det er et rusfritt tilbud med kristen profil som er åpent for alle. Her finner du kaffebar, livescene med musikk, andakt, hyggelig miljø, og kanskje det eneste stedet som har kollektvits! Vel verdt å besøke!

 

Krona har nå (mars 2014) flyttet fra Storgata til Hydroparken i tidligere Hydrantens lokaler. På rekordtid, med iherdig innsats fra en flott dugnadsgjeng, ble det delvis pusset opp og gjort klart for nyåpning som var 7. mars. Kvelden ble innviet med klipping av maskeringsteip og en lovsangskveld med Anders Skarpsno og Krona-band. Bård Anders Kasin fortalte at en god del dugnadsarbeid gjenstår: veggene skal males, på kjøkkenet er det en del som må på plass, scenen skal bygges større (bygges inn i et eksisterende rom), det innerste rommet skal gjøres om til biljardrom, og det skal også legges til rette for foreldre med småbarn.


 

Krona er et rusfritt tilbud for alle, men målgruppen er ungdom, studenter og unge voksne. U:live på fredagskveldene inneholder vanligvis kristen sang og musikk fremført av deres dyktige husband, kjent som Krona band. Noen ganger er det gjestemusikere tilstede. En andakt/kort preken blir etterfulgt av kollektvits og kollekt med "Chupa Chups" kollektbøsse (unikt kollektkonsept). Utover kvelden er det musikk, kafè, og sosialt med spill og prat. Av og til er det filmkveld. Det meste som skjer blir annonsert på Kronas facebookside, så følg med der. 

Facebooksiden til Krona: https://www.facebook.com/groups/2334187780/

Kalender
Tirsdag 24. Oktober, 2017
11:00 Bønnens time
Bønnefellesskap i møtesalen, åpent for alle å delta.
Onsdag 25. Oktober, 2017
19:00 Sangkafè
Leif Thorstein Grotbæk deltar. Ta med kontanter for kiosksalg og loddsalg. Velkommen til en hyggelig og musikalsk aften!
Torsdag 26. Oktober, 2017
19:00 Bibelgruppe for ungdom
Bibelgruppe hvor vi ber og aktuelle temaer samtales om, og vi leser hva Bibelen forteller oss om det.
Fredag 27. Oktober, 2017
21:00 Ungdomsmøte og kafè på Krona
Sted: Heddalsvegen 11, Hydroparken.
Søndag 29. Oktober, 2017
11:00 Søndagsmøte
Taler: Terje Tveiten Sang: Tjener: Jan Geir
Mandag 30. Oktober, 2017
18:30 Bønnemøte
Du er velkommen til å be sammen med oss.
Powered by Cornerstone